GI Pro gear indicator Reset Problem

Discussion in 'Maintenance' started by bradt, Apr 21, 2014.

  1. bradt

    bradt Senior Member

    Joined:
    Nov 6, 2013
    Messages:
    1,990
    Likes Received:
    683
    Hi all I need some help !

    I have not been able to reset the GI gear indicator fitted to my RR9.


    I have downloaded a copy of the user guide (it states the following)

    1) Turn the ignition key on and then immediately turn off while the GI pro is counting up and showing 3, 4 or 5

    2) Repeat this 5 times

    3) On the next power up the display will count backwards (6 to 1) and the memory is cleared and the unit displays a 'flashing L' and then reset


    I am following the user guide but cant get a 'flashing L' so unable to complete a full reset: mad:

    Any ideas ?
     
  2. Mike07

    Mike07 Active Member

    Joined:
    Jul 24, 2013
    Messages:
    970
    Likes Received:
    313
    Does it give a slightly different sequence for a Gipro that has been set before.... Maybe someone's been messing with it. Also when I did mine I had to do it a couple of times to get it right.
    Good Luck,
    Mike.

    Sorry after reading your post again you are rs-setting it. Well I used the kill switch, was easier than the key, but still took a few attempts.
     
    #2 Mike07, Apr 21, 2014
    Last edited: Apr 21, 2014
    • Like Like x 1
  3. bradt

    bradt Senior Member

    Joined:
    Nov 6, 2013
    Messages:
    1,990
    Likes Received:
    683
    Sorted it :D

    Cheers Mike for your reply..
     
  4. Colum

    Colum New Member

    Joined:
    May 19, 2019
    Messages:
    62
    Likes Received:
    24
    My bike came with a GiPro indicator needs resetting. No manual. What to do after getting a flashing L, if I get a flashing L))
     
  5. bradt

    bradt Senior Member

    Joined:
    Nov 6, 2013
    Messages:
    1,990
    Likes Received:
    683
    IMG_20190818_173636_hdr.jpg



    Hope this helps
     
    • Like Like x 1
  6. Colum

    Colum New Member

    Joined:
    May 19, 2019
    Messages:
    62
    Likes Received:
    24
    Thanks bradt, I have it set now)) In my enthusiasm I made the mistake of setting it on a winding country road)) was in 6th gear around the bends waiting for the GiPro to learn the gear))
     
    • Thanks Thanks x 1

Share This Page