A new glitch.

Discussion in 'Forum Suggestions & Feedback' started by kpone, Nov 10, 2012.

  1. kpone

    kpone Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jul 7, 2011
    Messages:
    14,273
    Likes Received:
    7,892
    Over the last few days I've noticed an odd occurrence. Irritatingly intermittent though. About half a dozen times I've posted and the system has paused for 30 seconds or so, as if it was buffering, then it's inserted the post twice.

    Anyone else?
     
  2. martinowen

    martinowen Moderator
    Staff Member

    Joined:
    May 29, 2012
    Messages:
    9,907
    Likes Received:
    3,680
    I thought I had developed a stutter
     
  3. Freedom of choice

    Freedom of choice Elite Member

    Joined:
    Jun 28, 2011
    Messages:
    3,781
    Likes Received:
    1,790
    Not noticed it myself
     
  4. Freedom of choice

    Freedom of choice Elite Member

    Joined:
    Jun 28, 2011
    Messages:
    3,781
    Likes Received:
    1,790
    Not noticed it myself
     
  5. martinowen

    martinowen Moderator
    Staff Member

    Joined:
    May 29, 2012
    Messages:
    9,907
    Likes Received:
    3,680
    Lol all ways one ain't there
     
  6. phantom

    phantom Active Member

    Joined:
    Jul 21, 2012
    Messages:
    4,905
    Likes Received:
    1,470
    not double posts but taking its time to post





    but really fast today :D
     
  7. Jollygiant

    Jollygiant Member

    Joined:
    Oct 6, 2012
    Messages:
    576
    Likes Received:
    119
    Sometimes it takes a bit of time to post but nothing else
     
  8. Remal

    Remal It's ME
    Staff Member

    Joined:
    Jan 23, 2011
    Messages:
    14,565
    Likes Received:
    3,678
    no issues like that at all my end
     
  9. Barney1

    Barney1 Guest

    Takes a long time to post and to send a pm :(
     
  10. kpone

    kpone Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jul 7, 2011
    Messages:
    14,273
    Likes Received:
    7,892
    Yeah, he can be twice the twat we normally give him credit for.
     
    • Like Like x 1
  11. Rob

    Rob Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 22, 2011
    Messages:
    1,109
    Likes Received:
    473
    Hmm, let me investigate....
     
  12. kpone

    kpone Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jul 7, 2011
    Messages:
    14,273
    Likes Received:
    7,892
    Annoyingly Rob, it is completely random but I've had it on my PC's and my iPad and both at home and at work. I wondered because every now and then we get double posts pop up and those who posted them seem somewhat confused as to how they did it and it just may be following the same pattern I described and they just haven't noticed.
     
  13. kpone

    kpone Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jul 7, 2011
    Messages:
    14,273
    Likes Received:
    7,892
    I've just got the same PM twice from Dan, too.
     
  14. dan.1moore1

    dan.1moore1 Senior Member

    Joined:
    Apr 27, 2011
    Messages:
    7,071
    Likes Received:
    1,009
    I deffo only sent it once mate
     
  15. Nutty Tart

    Nutty Tart Well-Known Member

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Messages:
    2,735
    Likes Received:
    871
    I still can't post any pics .......................
     
  16. Freedom of choice

    Freedom of choice Elite Member

    Joined:
    Jun 28, 2011
    Messages:
    3,781
    Likes Received:
    1,790
    Thank you gentlemen.
     
  17. arthurbikemad

    arthurbikemad A very helpful Gent

    Joined:
    Aug 18, 2011
    Messages:
    5,371
    Likes Received:
    3,579
    Ive got a list of things with the site!

    Sometimes if I try and post the buttons in the quick post box are missing, also when putting image links in the OK button dissapears? The site seems to have a good few bugs? The Ducati site of yours too Rob (if your reading), posting images with iPad is a headache on ducatiforum? Its not just one PC it changes from system to system as you would expect I guess with all the ver's of IE and Windows.. Think somewhere in all the upgrades something has been lost, seems slower these days too maybe thats just now its filled up a little?

    Will try another style?
     
  18. Si.

    Si. God Like

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Messages:
    4,852
    Likes Received:
    3,343
    Same as you Arthur, it's a nightmare posting replies on the iPad. Do you just get a blank box, with no option on the keyboard??? And, it's definitely slower.
     
    • Like Like x 1
  19. arthurbikemad

    arthurbikemad A very helpful Gent

    Joined:
    Aug 18, 2011
    Messages:
    5,371
    Likes Received:
    3,579
    Mate its driving me crazy! I seem to be going from system to system and they ALL have different bugs! The iPad's norm very good and does not get the (few) popups but posting etc well! As for posting images...not easy...

    For example this (my main PC) shows no cursor as I am typing this edit....
     
  20. martinowen

    martinowen Moderator
    Staff Member

    Joined:
    May 29, 2012
    Messages:
    9,907
    Likes Received:
    3,680
    I have had simular problems with the reply boxes
    Also sometimes I get emails for PM's and post replys etc days after I have recieved and read them. Sometimes I never recieve the email at all
     

Share This Page